resultaten

Hoe meer vraagstukken je vanuit essentie onderzoekt en aanpakt en hoe meer je de werkwijze in samenhang doet, hoe meer uitstraling dit krijgt naar de hele organisatie. Je zal ook zien dat de vraagstukken erdoor veranderen.

onze opdrachtgevers

"Zeer waardevol voor iedere organisatie met een (complex) veranderkundig vraagstuk.”

“Een paar jaar geleden heb ik samen met een aantal mensen vorm mogen geven aan een samenwerkingsverband op het gebied van ICT. De opgave was om de ICT omgeving en het beheer voor vier gemeenten in één organisatie onder te brengen. Uiteraard heb je dan te maken met het cultuur aspect. Om deze vier culturen samen te brengen en om te smelten naar een nieuwe, hebben we de hulp ingeroepen van Clo en Richard. Als een van de eersten hebben wij kennis mogen maken met hun werkwijze. Zij hebben geen ist-soll theorie, waar de boekenkast al mee vol staat,  maar een methode welke uit gaat van ieders talenten en middels intrinsieke verbinding in consensus een duurzame oplossing genereert. En het duurzame zit vervolgens in jezelf, je kunt dit vervolgens zelf weer toepassen en doorgeven aan een ander. Zeer waardevol voor iedere organisatie met een (complex) veranderkundig vraagstuk.”

Ron Meerts, plaatsvervangend directeur

 

Sorry,

Hier wordt nog aan gewerkt!

onze diensten

Wij kunnen jou en je organisatie ondersteunen bij de stappen die je wil doen om je organisatie verder te ontwikkelen. We onderzoeken met elkaar wat het beste werkt in jouw situatie.