over ons

Wij zijn Clo en Richard. Wij weten hoe het eraan toegaat in maatschappelijke organisaties, want we stonden letterlijk aan het roer als directeur en leidinggevende. Daarbij hebben we alle fouten gemaakt die we konden maken en ervaren wat er gebeurt als er magie is in de organisatie.

Die kennis en ervaring hebben we verwerkt in AEVY. Een concept voor organisatieontwikkeling waarmee je dromen én ambities waarmaakt. En die kennis en ervaring nemen we mee, samen met onze positief kritische blik, scherpe vragen en coachende vaardigheden.

Wij zien samenhang en denken inclusief. We werken bij voorkeur voor (semi) overheden en maatschappelijke organisaties, vanwege de impact die deze organisaties kunnen hebben als ze al hun potentieel benutten.

Clo Lambert

'zichtbaar maken van het veld van oneindige mogelijkheden'

Richard Ferweda

‘ruimte maken, zodat je de essentie overal kan zien en voelen’

en verder...

Stellen we graag ons netwerk voor:

Rob Hertog

trainingsacteur en trainer

Ik ben Rob Hertog, trainingsacteur en trainer, die met gebruik van theater zichtbaar maakt wat voelbaar is en laat ervaren hoe communicatie anders kan. Voor mij sluit AEVY aan bij hoe ik graag werk, het geeft woorden en actie aan wat je voelt. Het intuïtieve wordt concreet en krijgt richting.

Proluder.nl

Marc Eikelenboom

regisseur, schrijver, trainer en trainingsacteur

Ontwikkelen van film en theater om bewustwording en gedragsverandering op gang te brengen. Geïnteresseerd om verandering op een ‘fun’ manier tot stand te brengen.

tripple3film.com

Ties Alfrink

ontwerper

Ties ontwikkelt, het liefst in nauwe samenwerking met opdrachtgevers, on- en offline oplossingen die helder communiceren en gebruikers prikkelen.

LinkedIn

Petra Prins-Hertog

actrice/(co)trainer en coach voor persoonlijke ontwikkeling

Voor het oefenen en ervaren van communicatie ben ik in te zetten als actrice/(co)trainer en coach voor persoonlijke ontwikkeling. Mijn eigen talenten heb ik mogen ontdekken door te werken met AEVY, door de AEVY training en door te sparren met Clo en Richard. Mijn opleiding bij Phoenix krijgt voor mij een praktische vervolg en borging door te werken met AEVY. Privé heb ik hierdoor mijn verlangen ingezet en huur ik nu een atelier waarin ik kunst maak.

Talenten ontdekken waar je nieuwsgierig naar bent was voor mij een ontdekking om te stoppen met het bekende en iets aan te gaan met dat wat je niet zeker weet maar wel wilt doen. Ik wens jou een mooie start van dat wat je allemaal in je hebt.

LinkedIn

Janja Molemaker

organisatieadviseur

AEVY is een inspirerende ‘filosofie’, waarbij het geheel groter is dan de afzonderlijke onderdelen bij elkaar opgeteld. Er is geen ruimte voor een ‘lapmiddel’ waarmee één organisatie-onderdeel ‘opgelapt’ wordt, maar als je aan één onderdeel schudt, schudden de overige onderdelen mee: niets kan zonder elkaar!

Via mijn inspiratiebureau Fluvère – mens > kracht > organisatie – bied ik een breed scala aan werkmethoden om mensen en organisaties verder te helpen. Van individuele coaching en thematische teamtrainingen tot advies aan organisaties.

Gemotiveerd en vanuit je eigen kwaliteiten werken, in een organisatie die je waardeert en uitdaagt.
Doen waar je goed in bent. Met plezier en verantwoordelijkheidsgevoel voor je taken. Zo begin je en zo wil je het ook graag houden. Maar organisaties veranderen in snel tempo en jij verandert ook. Zelden lopen die veranderingen synchroon.

www.fluvere.nl